DEDA MRAZE, DONESI MI AUTIĆ, LOPTU I KLIZALJKE: Naši sportisti su kao mali imali neobične želje
Foto: Shutterstock

Nekad i sad

DEDA MRAZE, DONESI MI AUTIĆ, LOPTU I KLIZALJKE: Naši sportisti su kao mali imali neobične želje

Ostali sportovi -

Naši poznati sportisti otkrivaju kom poklonu su se najviše obradovali u novogodišnjoj noći kad su bili mali

Danas su idoli mališanima, a nekad su oni bili mališani koji su sanjali da jednog dana postanu uspešni sportisti. Kurir otkriva šta su naši šampioni želeli od Deda Mraza kad su bili mali i u slikama dočarava koliko su se promenili od detinjstva do danas. Neko manje, neko više, ali svi do jednog radovali su se novogodišnjim praznicima, kao i danas neki novi klinci.

NIKOLA RAĐEN VATERPOLISTANestrpljivo sam dočekivao jutro kada bih otpakivao poklone i priželjkivao da to budu transformersi ili autić na daljinski.DUŠAN BASTA FUDBALERKao i svako dete, i za mene je to bio jedan od najlepših dana u godini. Ništa posebno nikad nisam želeo, bitno mi je bilo da u paketiću bude dosta i igračaka i slatkiša.SONJA PETROVIĆ KOŠARKAŠICANajviše sam se obradovala kada sam dobila klizaljke još pre polaska u školu, jer nas je mama vikendom vodila na klizanje, kao i činjenici da ću imati svoje i neću morati da iznajmljujem. EMIR BEKRIĆ ATLETIČARTrudio sam se da budem poslušan tokom cele godine, ipak je dobar paketić bio u pitanju.

DAVOR ŠTEFANEK RVAČUvek sam se radovao susretu s Deda Mrazom. Naravno, sve zbog poklona. Nekako sam više voleo da dobijem slatkiše nego igračke. MARINA MALJKOVIĆ SELEKTOROd Deda Mraza sam tražila sitnice. Evo jednog primera: želela sam majicu sa slonom. Naručila sam je iz Amerike, specijalno za sebe. DRAGANA IVKOVIĆ VATERPOLISTKINJANajdraža igračka mi je bila kuca na baterije, to mi je Deda Mraz uvek donosio iz Rusije, sve do onda kada sam dobila Donu, malog koker španijela iz Moskve. Od Deda Mraza sam uvek volela da budem na bezbednoj udaljenosti, što pokazuje i slika.IGOR RAKOČEVIĆ KOŠARKAŠBio sam dobar samo taj dan, da bih dobio poklon, a onda bih se vratio u svoj „mood“ jako nestašnog dečaka. Uvek sam se radovao Novoj godini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track