NOVA UBEDLJIVA POBEDA DELFINA: Vaterpolisti Srbije deklasirali Slovačku
Foto: Vaterpolo Savez Srbije

Spektakl u Bečeju

NOVA UBEDLJIVA POBEDA DELFINA: Vaterpolisti Srbije deklasirali Slovačku

Ostali sportovi -

Vaterpolo reprezemtacija Srbije pobedila je u Bečeju selekciju Slovačke 11:2 (3:0, 3:1, 2:1, 3:0) u poslednjem meču A grupe Svetske lige.

Podmlađeni sastav ekipe Dejana Savića trijumfovalno je završio grupnu fazu i od ranije obezbeđenog prvog mesta ide na Završni turnir u Moskvu, koji se igra u junu.Najefikasniji na meču u bazenu u Bečeju, gde su "delfini" igrali prvi put posle 16 godina, bio je Subotić sa tri gola, po dva su dali Toholj i Drašović, a u strelce su se upisali braća Rašović, Lazić i Stojanović.

Foto: Vaterpolo savez Srbije
Foto: Vaterpolo savez Srbije

"Odbrana je najvažniji segment i bila je dobra. U ovakvim mečevima mladi igrači supod tremom. ali je na kraju sve bilo kako smo planirali. Važan je rad", rekao je selektor Srbije Dejan Savić.Kapiten Srbije na meču protiv Slovačke bio je Strahinja Rašović."Odbrana je bila ključ pobede. Naš ritam je bio sve vreme i zaslužena pobeda. Čestitam i debitantima Rogaču i Tomiću na igri", rekao je Rašović.Nebojša Toholj postigao je dva gola na ovoj utakmici."Čast mi je što sam bio deo ovog tima. Zadovoljstvo je zbog igre i pobede. Trudili smo se da opravdamo poverenje selektora Savića. U odnosu na meč u Novakiju delovali smo mnogo bolje", naveo je Toholj.Reprezentacija sutra putuje u Đenovu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track