SPEKTAKL U TORINU GLEDALI MIHA I DEKI: Srpski Delfini poraženi od Pro Reka
Foto: Dado Đilas

Memorijalni meč

SPEKTAKL U TORINU GLEDALI MIHA I DEKI: Srpski Delfini poraženi od Pro Reka

Ostali sportovi -

Vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je od Pro Reka 8:5 u prijateljskom meču u Torinu.

Najbolja selekcija i klub sveta, koji sa klupe vode Dejan Savić i Vladimir Vujasinović, odigrali su memorijalnu utakmicu posvećenu preminulom predsedniku Torina 81 Matiji Aversu.

Dva gola za "delfine" dao je Duško Pijetlović, član upravo tima iz Đenove, a po jednom su pogodili Strahinja Rašović, Ognjen Stojanović i Gavril Subotić, dok je sa dva pogotka u redovima klupskog prvaka Evrope najbolji bio srpski reprezentativac Dušan Mandić, koji je za ovaj meč bio sa kapicom Pro Reka.

U odličnoj atmosferi vaterpolisti Pro Reka i Srbije su priredili lepo veče brojnim gledaocima. Mladi srpski tim se hrabro nosio sa velikanima evropskog velikana. U prvoj četvrtini Reko je stekao minimalnu prednost golovima Mandića i Sukna dok se za Srbiju upisao Duško Pijetlović. Reko je najbolje igrao u drugih osam minuta. Taj deo igre tim Vlade Vujasinovića je dobio 4:1, Za Srbiju je strelac bio Stojanović. Srbija je svoj najbolji deo imala posle velikog odmora. Golovima Strahinje Rašovića, Subotića i Pijetlovića rezultat je smanjen na 7:5. U poslednjoj četvrtini jedini strelac za domaćina je bio Ivović.

Utakmici su prisustvovali i proslavljeni srpski bivši fudbalski reprezentativci Siniša Mihajlović i Dejan Stanković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track