SUKOB U RUKOMETNOJ REPREZENTACIJI DOBIJA EPILOG: Škrbić kovertirao Cvetkoviću otkaz uprkos prolazu
Foto: Reuters, Damir Dervišagić

KRAJ

SUKOB U RUKOMETNOJ REPREZENTACIJI DOBIJA EPILOG: Škrbić kovertirao Cvetkoviću otkaz uprkos prolazu

Ostali sportovi -

Sukob selektora Jovice Cvetkovića i potpredsednika RSS Dragana Škrbića dobiće svoj ishod po povratku reprezentacije Srbije sa Evropskog prvenstva u Hrvatskoj. Ovo je za Kurir najavio prvi potpredsednik Saveza Mirko Butulija.

Posle poraza od Švedske, Jovica Cvetković i Dragan Škrbić sukobili su se u hotelu u Splitu. Navodno, posle verbalnog prepucavanja došlo je i do guranja, čak i hvatanja za vrat. Oba aktera pokušala su dan kasnije da smire tenzije zajedničkim obraćanjem u saopštenju, međutim, ostao je gorak ukus.

- Kad se vratimo u Srbiju, na sednicama organa Saveza utvrdićemo šta se tačno desilo u hotelu. Da vidimo ko je prvi fizički pokušao da ostvari kontakt i šta se uistinu desilo. Ne znam detalje jer nisam bio prisutan, ali su mi neki svedoci rekli šta se dogodilo - zastao je Butulija, a kad smo ga pitali da nam otkrije šta zna i ko je počeo incident, samo je nastavio:

- Nije bitno ko je počeo! Ako je selektor odgurnuo potpredsednika, ili pokušao da se fizički obračuna s njim, snosiće posledice! Koje će sankcije biti, videćemo! U Srbiji ćemo sve potanko da analiziramo, i taj sramni incident, ali i igru rukometne reprezentacije! Ako se dokaže da je neko kriv, lično ću podneti inicijativu za kažnjavanje.

Mirko Butulija smatra da je sukobom između Cvetkovića i Škrbića bačena ljaga na srpski rukomet.

- Nedopustivo ponašanje! Neprimereno u najmanju ruku. Mi predstavljamo Srbiju, a takve stvari ne smeju da se dese, bilo gde, a kamoli u inostranstvu - jasan je Butulija.

foto: Printscreen Kurir

(Kurir.rs/A. R./Foto: Reuters, Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track