SVE SPREMNO ZA BOKSERSKI SPEKTAKL: Tradicionalni Beogradski pobednik od 25. do 28. aprila
Foto: Promo

Boks u pinkiju

SVE SPREMNO ZA BOKSERSKI SPEKTAKL: Tradicionalni Beogradski pobednik od 25. do 28. aprila

Ostali sportovi -

Tradicionalni Beogradski pobednik od 25. do 28. aprila okupiće više od 80 uspešnih boksera iz 16 zemalja

Sve je spremno za spektakl u Pinkiju!

Beogradski pobednik, međunarodni turnir duge tradicije, od 25. do 28. aprila održaće se po 56. put, sada pod nazivom Memorijal „Branko Pešić“.

Turnir je svrstan u A kategoriju turnira prema Svetskoj bokserskoj federaciji i u poslednjih 10 godina Svetska (AIBA) i Evropska (EUBC) bokserska federacija proglašavala ga je za najbolje organizovan turnir.

- Beogradski pobednik od ove godine nosi naziv po svom prvom pokrovitelju, pasioniranom obožavaocu boksa i najpoznatijem gradonačelniku Beograda u istoriji - Branku Pešiću - istakao je Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije, i najavio spektakl u zemunskoj hali.

Učešće je najavilo više od 80 boksera iz 16 zemalja. U ringu Pinkija biće predstavnici Brazila, Indije, Škotske, Alžira, Moldavije, Makedonije, Poljske, Češke, Slovačke, Nemačke, Francuske, Belgije, Grčke, Izraela, Koreje... Dolazak reprezentacija očekuje se 24. aprila, borbe počinju dan kasnije, a veliko finale je 28. aprila od 19 časova. Glavni pokrovitelj ove manifestacije je Grad Beograd.

foto: Promo

Devojka od milion dolara

I NINA U RINGU

Publika u Pinkiju moći će da uživa i u ženskom boksu. S posebnom pažnjom i nestrpljenjem čeka se meč 26-godišnje šampionke Srbije u bantam kategoriji Nine Radovanović, koja na svetskoj rang-listi zauzima 17. mesto i vlasnica je četiri šampionska pojasa.

G. A.

Kurir / E.K.

Foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) HULIGANI TUKLI POLICIJU U BEOGRADU, IGRAČE U SPLITU..! Ima li fudbal smisla u našem regionu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track