Najnovije vesti

DOMAĆE JE NAJBOLJE! Rukometašice nove šampionke države oduševile Palmu!
Foto: Promo

srpski proizvod

DOMAĆE JE NAJBOLJE! Rukometašice nove šampionke države oduševile Palmu!

Ostali sportovi

Dragan Marković Palma priredio prijem za rukometašice Jagodine, prvakinje Srbije

1 / 4 Foto: Promo

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma priredio prijem za rukometašice Jagodine koje su prvi put u istoriji postale prvaci Srbije!

 

- Ženski omladinski rukometni klub Jagodina je jedini klub, koji se takmiči u Super ligi u kome nema stranaca. Sve devojke su iz Srbije i devojke iz Srbije su pokazale da su bolje od devojaka iz inostranstva koje igraju u drugim klubovima i tako je i u košarci i fudbalu. Nekada je ženski rukometni klub Zaječar imao 80 posto strankinja u timu. I tada smo se ravnopravno borili, a sada je Jagodina pokazala da je najbolja u Srbiji. Ja sam siguran da će posle vašeg uspeha, u svakoj osnovnoj školi u Jagodini rukomet biti sport broj 1, kao kada je Nole bio prvi na svetu i kada je svako dete imalo reket. Vaš motiv nije bio novac, nego ljubav prema sportu i gradu. Vi ste biser ovog grada i mi se sa vama ponosimo. Skupština grada Jagodine će sve finansijske obaveze prema vama izvršiti do kraja naredne nedelje -, rekao je Marković obraćajući se rukometašicama Jagodine, stučnom štabu i rukovodstvu kluba.

 

Predsednik Ženskog rukometnog kuba Jagodina, Aleksandar Miladinović, zahvalio se na velikoj podršci lokalnoj samoupravi i predsednku Markoviću, rekao je da će od jeseni najjači timovi u Evropi igrati u Jagodini.

 

- Veliku zahvalnost dugujemo predsedniku Skupštine grada Jagodine Draganu Markoviću Palmi koji je uvek bio uz nas. Grad Jagodina je naš jedini sponzor. Moram istaći da naš protivnik u finalu - Bekament ima 10 puta veći budžet od Jagodine i u kome igraju 10 bivših ili sadašnjih reprezentativki. Jagodina je osvajanjem istorijske titule ostvarila i plasman u Ligu šampiona i naredne sezone u Jagodini će igrati najveći timovi Evrope, a samim tim i sveta - rekao je Miladinović.

 

Kurir sport

Foto: Promo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...