Pobeda mladih rukometašica i poraz rukometaša

polovično

Pobeda mladih rukometašica i poraz rukometaša

Ostali sportovi -
Nakon četiri utakmice na šampionatu juniorke Srbije su neporažene, nalaze se na čelu tabele i obezbedile su plasman u osminu finala. U isto vreme juniorska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je od selekcije Nemačke sa 20:24 (9:12)

OSTRAVA - Pobeda i poraz. Ženska juniorska rukometna reprezentacija Srbije savladala je selekciju Urugvaja sa 33:29 (18:11), u četvrtom kolu A grupe prvenstva sveta u Češkoj, dok se uspehom nisu mogli da pohvali mladi rukometaši Srbije koji su poraženi od Nemačke 20:24 (9:12), u 1. kolu prvenstva Evrope.

Nakon četiri utakmice na šampionatu juniorke Srbije su neporažene, nalaze se na čelu tabele i obezbedile su plasman u osminu finala. Prethodno su pobedile Španiju (25:22) i Kinu (37:22) i igrale nerešeno sa Mađarskom (18:18).Izabranice selektora Zorana Valdevita u poslednjem kolu A grupe igraju u petak od 19.30 sati protiv selekcije Danske.

U isto vreme juniorska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je od selekcije Nemačke sa 20:24 (9:12), u prvom kolu Evropskog prvenstva u Turskoj. Meč je odigran u Ankari, pred oko 50 gledalaca. U ekipi Srbije istakli su se golman Radovanović sa 14 odbrana i Stefan Ilić sa sedam golova, dok je u timu Nemačke Kun bio najefikasniji sa šest golova. Naredni meč Srbija će igrati u petak u 18 časova sa Francuskom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track