MALI SAJAM SPORTA: Udovičić i Štefanek uveličali spektakl u Novom Pazaru!
Foto: SSS

U GOSTE KOD AMELE TERZIĆ

MALI SAJAM SPORTA: Udovičić i Štefanek uveličali spektakl u Novom Pazaru!

Ostali sportovi -

U organizaciji Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije, Sportskog saveza opštine Novi Pazar, u ovom gradu održan je „Mali sajam sporta”.

Svečanom otvaranju prisustvovali su ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, pomoćnik ministra omladine i sporta Darko Udovičić, predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek, generalni sekretar Saveza Goran Marinković i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

foto: SSS

Deca predškolskog uzrasta, osnovci i srednjoškolci posmatrali su oko 200 sportista iz klubova sa teritorije Novog Pazara kako demonstriraju svoje sportsko umeće i veštine u prepunoj sportskoj dvorani „Pendik“ – a zatim i sami priključili i oprobali u karateu, košarci, fudbalu, odbojci, aikidu i ostalim sportovima.

foto: SSS

"Kao predsednik Sportskog saveza Srbije želim da se zahvalim svoma i Ministarstvu omladine i sporta i lokalnoj samoupravi što organizujemo ovakve manifestacije poput Malog sajma sporta. Zajednički radimo na tome da svi vi, i mlađi i stariji, i oni koji već treniraju i oni koji tek počinju, možete da trenirate u što boljim uslovima i uživate u osvajanju medalja jer ćete tako najbolje zahvaliti Srbiji koja mnogo ulaže u sport. Verujte u svoj san kao što sam i ja verovao, budite uporni i rad će se sigurno isplatiti", ostakao je Davor Štefanek.

foto: SSS

Ministar Vanja Udovičić nije krio zadovoljstvo.

„Izuzetno je važno da nastavimo sa ulaganjem u sportsku infrastrukturu u Novom Pazaru i širom Srbije, kao i u školski sport iz koga su svi vrhunski sportisti i potekli. Novi Pazar se ponosi svojim sjajnim atletičarima Amelom Terzić, Elzanom Bibićem, Teodorom Simović, Saimom Murić; karatistima, biciklistima, košarkašima, odbojkašima, kik bokserima, fudbalerima i svim ostalim sportistima - koji su deci i mladima uzor i svojim uspesima ih motivišu ka krenu njihovim stopama, baveći se nekim od sportova“, rekao je ministar Udovičić.

foto: SSS
foto: SSS

Kurir sport

FOTO: SSS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track