ORLOVI GOSTE FRANCUZE, RUSE I JAPANCE: Odbojkaši Srbije domaćini prvog vikenda u Ligi nacija 2019. godine
Foto: FVB

ODBOJKA

ORLOVI GOSTE FRANCUZE, RUSE I JAPANCE: Odbojkaši Srbije domaćini prvog vikenda u Ligi nacija 2019. godine

Ostali sportovi -

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije biće domaćin četvrte grupe prvog vikenda Lige nacija 2019. godine, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Kako se navodi, odbojkaši Srbije biće domaćini četvrte grupe prvog vikenda, od 31. maja do 2. juna, selekcijama Francuske, Rusije i Japana. Mesto odigravanja, kao i satnica utakmica biće naknadno objavljeni.

Svi mečevi Lige nacija u konkurenciji odbojkaša igraće se od petka do nedelje.

U sklopu drugog vikenda, od 7. do 9. juna, Srbija će gostovati u Kanadi, što će biti osma grupa, a rivali će joj, osim domaćina, biti Nemačka i Australija.

Treći vikend će se odigrati od 14. do 16. juna, a Srbija će igrati u devetoj grupi u Portugalu protiv domaće selekcije, Brazila i Kine.

Odbojkaši Srbije će u sklopu četvrtog vikenda, u 14. grupi, od 21. do 23. juna, igrati u Italiji, protiv domaće selekcije, Argentine i Poljske.

Poslednji, peti vikend, na programu je od 28. do 30. juna, a Srbija će igrati u 19. grupi u Bugarskoj, protiv Irana, SAD i domaće selekcije.

Finalni turnir održaće se od 10. do 14. jula u SAD.

Osim domaće ekipe, plasman na Finalni turnir izboriće pet najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track