Rukometaši: Četvrtfinale je prvi cilj

Rukometaši

Rukometaši: Četvrtfinale je prvi cilj

Ostali sportovi -
Mislim da smo preboleli najteže, a to je otpisivanje igrača, ali što nas ne ubije to nas ojača. Bez obzira na "grupu smrti", mislim da je realno da se domognemo četvrtfinala", rekao je Vuković.

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković rekao je da je ekipa spremna i da je realno očekivati da se plasira u četvrtfinale Olimpijskih igara, bez obzira na tešku grupu.

"Očekujem da se pre svega pokažemo u najboljem mogućem svetlu. Nismo imali previše problema sa povredama. Mislim da smo preboleli najteže, a to je otpisivanje igrača, ali što nas ne ubije to nas ojača. Bez obzira na "grupu smrti", mislim da je realno da se domognemo četvrtfinala", rekao je Vuković.

Kapiten reprezentacije Momir Ilić rekao je da je ekipa zrela i da želi da pokaže da je s razlogom vicešampion Evrope.

"Atmosfera u timu je fenomenalna. Mislim da smo tih mesec priprema sazreli kao ekipa, pogotovo posle turnira u Skandinaviji smo pokazali da smo postali pravi tim sa karakterom. Grupa jeste teška, ali imamo svoje šanse. Ne bežimo od protivnika, idemo da se borimo i da pokažemo zbog čega smo vicešampioni Evrope", rekao je Ilić.

Srbija takmičenje počinje u nedelju, 29. jula protiv Španije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track