PAKETIĆI ZA MALE LJUDE I VELIKE BORCE: Humano srce Jovane Leposavić i beogradskih bajkera!
Foto: Privatna Arhiva

bravo ljudi

PAKETIĆI ZA MALE LJUDE I VELIKE BORCE: Humano srce Jovane Leposavić i beogradskih bajkera!

Ostali sportovi -

Dečacima i devojčicama koji su oboleli od raka ulepšan dan posetom i malim znakom pažnje

Unija bajkera Beograda, Jovana Leposavić i Moto klub "Beli Tigrovi" danas su dodelili novogodišnje paketiće u nekoliko zdravstvenih ustanova za male pacijente i velike borce!

Paketici su napravljeni u njihovoj sopstvenoj režiji. Ovo je sedmi put da Unija bajkera Beograda organizuje ovaj humani čin. Tako su i upoznali Jovanu Leposavić, koja je do pre nekoliko godina i sama bila na lečenju.

foto: Privatna Arhiva

U petak 27. decembra sa početkom u 18.00 časova biće odigrana humanitarna utakmica za malu Nikolinu Josić koja je trenutno na lečenju u Nemačkoj!

foto: Privatna Arhiva

Inicijator za ovu utakmicu je Jovana Leposavić koja je kontaktirala Nikolininu tetku Jelenu. Predložila je da se u Prokuplju odigra utakmica između ŽFK Heroj iz Beograda za koji brani Jovana i ŽFK Topličanin iz Prokuplja.

foto: Privatna Arhiva

Predlog su prihvatili i podržali Tanja Petrović, Brankica Ćurčić, Karate klub "Nipon" iz Beograda, moto kluba "Beli Tigrovi", Nikolinina tetka Jelena, grad Prokuplje i svi ljudi dobre volje i velikog srca.

Cena karte iznosi 200 dinara i ovo je poziv svim humanim ljudima da se uključe u ovu humanu akciju kupovinom karte, bilo da li će doći da gledaju utakmicu, ili ne.

Kurir sport

Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track