SVI PRIČAJU O ŽESTOKOJ MAKLJAŽI: Golmani se potukli prvi put posle sedam godina! VIDEO
Foto: Printscreen

čari hokeja

SVI PRIČAJU O ŽESTOKOJ MAKLJAŽI: Golmani se potukli prvi put posle sedam godina! VIDEO

Ostali sportovi -

Kanadski NHL klubovi Edmonton i Kalgari nemaju utakmice bez iskri.

Tuča hokejaša sasvim je uobičajna stvar u NHL-u, ali golmana, baš i ne. Utakmica je bila na rubu incidenta, a krajem druge trećine sve je eskaliralo u masovnu tuču.

Prvo su se potukli igrači, a onda je Majk Smit iz Edmontona došao na centar, izazivajući golmana Kalgarija Kama Talbota. U takvim situacijama, protivnički golman može prihvatiti tuču, a i ne mora. I kad je Talbot krenuo, dvorana je eksplodirala. Sedam godina čekali su navijači da vide obračun golmana...

Šaketanje je zapalio sve društvene mreže. S razlogom, jer nekad je NHL bio mnogo žešći, tuče igrača, pa i golmana, bile su uobičajna stvar. Danas su tuče golmana toliko retke da je ova odmah iskočila u prvi plan. Odmah su skinuli rukavice i krenuli se udarati... Bilo je nekoliko udaraca u glavu, a pobedio je, ako se to tako može reći, golman Edmontona.

Naravno, odmah po smirivanju situacije oba golmana su isključena. Bila je to utakmica u kojoj su sudije imale toliko posla da je bilo čak 102 minuta isključenja. Rezultat 8:3 za Edmonton.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track