Najnovije vesti

BOLJE NEGO NA FILMU: 900 kvadrata luksuza! Zavirite u odaje Žizel Bundšen i Toma Brejdija! VIDEO
Foto: Profimedia

nikako da prodaju vilu

BOLJE NEGO NA FILMU: 900 kvadrata luksuza! Zavirite u odaje Žizel Bundšen i Toma Brejdija! VIDEO

Ostali sportovi

Vila manekenke Žizel Bundšen i NFL zvezde Toma Brejdija u Masačusetsu još uvek nije prodata, a agent za nekretnine podelio je snimak prostora u kojem je poznati par živeo godinama.

Virtuelni obilazak palate od oko 900 metara kvadratnih uključuje pogled na glavnu spavaću sobu poznatog para i prostorije njihove dece.

Tom i Žizel su roditelji sedmogodišnje Vivijan i desetogodišnjeg dečaka Bendžamina. Brejdi iz braka s glumicom Bridžit Mojnahan ima sina Džona.

Na snimku se vidi da su Brejdijevi sinovi bili u zajedničkoj sobi, dok je Vivijan koristila posebnu prostoriju.

Video je objavila agencija za trgovinu nekretninama, a virtuelni obilazak obuhvata pogled ka spavaćoj sobi, radnom prostoru, igraonici, dnevnom boravku i kuhinjama.

Pored soba vrhunskog dizajna u kući se nalazi teretana i spa centar. Tu je sto za masažu, sauna i prostor za meditaciju.

U dvorištu vile nalazi se prostrani travnjak i parking koji može primiti 20 automobila. Tu je i veliki bazen, organsko bilje i povrće.

Put od predsoblja vodi u trpezariju, dnevni boravak i dve kuhinje - jedna u kojoj se nalazi veliko ostrvo i druga namenjena kuvaru. Postoji i dodatna stambena jedinica u kojoj se nalazi gostinski pansion sa studiom za jogu, kupatilom i potkrovljem za spavanje.

Najveći broj prostorija u vili ima visoke plafone, velike prozore i drvene grede. Čitavo imanje je na čistom vazduhu, a kuća ima mnogo prirodnog osvjetljenja.

Žizel i Tom su prošlog oktobra objavili da prodaju kuću, a sadašnja cena je za 5,6 miliona dolara niža u odnosu na prvobitnu - 39,5 miliona dolara.

Vila se nalazi na nekoliko minuta vožnje od Bostona i Univerziteta Harvard. Dom ekipe Nju Ingland Petriotsa udaljen je na oko 40 kilometara od nje.

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...