SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Štefanek i Marinković podelili opremu i lopte u Gornjem Milanovcu! FOTO
Foto: Sportski Savez Srbije

radna poseta

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Štefanek i Marinković podelili opremu i lopte u Gornjem Milanovcu! FOTO

Ostali sportovi -

Sportski savez Srbije nastavio je s redovnim aktivnostima posle korone, pa su tako čelnici najmasovnije sportske organizacije na Balkanu posetili Gornji Milanovac.

Opština koja broji preko 50.000 stanovnika ima 53 sportska objekta - stadione, sportske hale, bazene, terene za fudbal, odbojku, kuglane, streljane i objekte za druge sportove. Ipak, Gornji Milanovac već duže vreme ima i nerešeno pitanje teritorijalnog sportskog saveza.

Predsednika Sportskog saveza Srbije Davora Štefaneka, generalnog sekretara Gorana Marinkovića i pravnog savetnika Nenada Đurđevića ugostio je predsednik opštine Dejan Кovačević.

foto: Sportski Savez Srbije

Prvi čovek Gornjeg Milanovca upoznao je predstavnike SSS sa trenutnim stanjem sporta ove opštine i istakao da mu je veoma drago da postoji energija i želja da se ovaj problem reši u što kraćem roku, te će se još većim intenzitetom raditi na razvoju pre svega školskog i rekreativnog sporta. Na ovom veoma konstruktivnom sastanku dogovoreni su postupci koje treba preduzeti.

Prilikom posete Gornjem Milanovcu, predstavnici Sportskog saveza Srbije podelili su devet kompleta opreme i pakete lopti mladim košarkašima, rukometašima i fudbalerima.

foto: Sportski Savez Srbije

“Imali smo jedan izvanredan sastanak. Bitna je dobra volja, kooja postoji na obe obe strane i mislim da će nakon ponovnog aktiviranja Sportskog saveza Gornjeg Milanovca, sport ove opštine biti na još većem nivou. Ovom prilikom podelili smo sportsku opremu za najmlađe sportiste, kao i lopte, pa se nadamo da će ovaj vid pažnje pomoći da se nastavi još bolji rad na treninzima mališana posle pauze zbog epidemije”, rekao je Davor Štefanek

G. A./ Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track