LEGENDA U POSETI: Batez posetio kamp "Dejan Brđović"! FOTO
Foto: M. Božović

LEGENDA U POSETI: Batez posetio kamp "Dejan Brđović"! FOTO

Ostali sportovi -

Vladimir Batez i Dejan Brđović su bili veliki prijatelji. Nekada su delili sobu, dok su igrali odbojku u Crvenoj zvezdi i dok su branili boje Jugoslavije na Olimpijskim igrama u Atlanti.

Osvojili su mnogo medalja i njihova imena su zlatnim slovima ispisana u istoriji srpskog sporta. Bili su nerazdvojni do 2015. kada je sa nepunih 50 godina prerano preminuo Brđović. A da se njegovo ime pamti i dalje,između ostalih pobrinuo se i Vladimir Batez i Brđovićeva porodica, ćerka Ana, sin Aleksa i supruga Jelena, koji su nastavili da organizuju odbojkaški kamp za talentovane odbojkaše i odbojkašice, koji nosi naziv legendarnog preminulog odbojkaša.

foto: M. Božović

Batez je promoter kampa, koji je ove godine proslavio 21 godinu rada, a održava se na planini Divčibare.

- Hvala svima koji podržavaju kamp, jer da nije njihove pomoći teško da bi opstali da radimo na ovako visokom nivou. Puno je trenera angažovano, talentovani odbojkaši i odbojkašice su puno pozitivnih utisaka, ali im čestio i nije lako. Takođe pratimo i instrukcije Vlade Srbije i dopise iz Ministarstva sporta i pridržavamo se upustava oko mera zaštite, kada su treninzi u sali i na otvorenom u pitanju. Vlada Batez je ove godine držao i treninge na kampu, pokazao je da može lagano da igra i dalje ovaj lepi sport. Hvala mu na savetima. Idemo dalje, nadam se da nas tata negde odozgo prati i da je ponosan na sve nas - istakla je Ana Brđović, ćerka našeg asa, koja obavlja funkciju direktora kampa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track