Kolaković: Ispali smo još posle Nemaca

Utisci selektora

Kolaković: Ispali smo još posle Nemaca

Ostali sportovi -
Apsolutno nismo bili spremni za meč protiv Rusa, to je pokazao već prvi set, ugušili su nas na početku, skresali nam krila, rekao je Kolaković

Igor Kolaković, selektor odbojkaške reprezentacije Srbije, nije želeo posle ubedljivog poraza od Rusije 0:3 da priča o glavnim razlozima lošeg rezultata na Olimpijskim igrama u Londonu.

"Apsolutno nismo bili spremni za meč protiv Rusa, to je pokazao već prvi set, ugušili su nas na početku, skresali nam krila, a bilo je i očigledno da nemamo energiju za tako kvalitetnog protivnika. To svakako ima svoju genezu koju ne bih preterano sada elaborirao. O uzrocima ćemo pričati hladne glave", rekao je Kolaković.

Veliku šansu naša selekcija propustila je u meču protiv Nemačke kada je posle vođstva od 2:0 izgubila sa 2:3.

"Imali smo svoju šansu u meču protiv Nemačke, nismo je iskoristili, plus dva loša meča protiv Amerike i Rusije. Razočarani smo, to je prirodno, naša očekivanja bila su da se plasiramo dalje, ali nismo uspeli. Verujte mi, igrači koji su prvi na "frontu" sigurno su to najviše želeli", kazao je Kolaković koji nije želeo da traži alibi u činjenici da je ovoj mladoj ekipi nedostajao Ivan Miljković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track