KRUŠEVAC CENI SPORTSKE USPEHE: Prijem za reprezentativca Srbije u rukometu za gluve osobe
Foto: Ž.M.

prijem

KRUŠEVAC CENI SPORTSKE USPEHE: Prijem za reprezentativca Srbije u rukometu za gluve osobe

Ostali sportovi -

Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović priredila je prijem za Aleksu Aleksića, reprezentativaca Srbije u rukometu za gluve osobe, koji je od 18. do 27. juna.2021. godine učestvovao na Evropskom prvenstu u Zagrebu.

Inače, Kruševac ima još jednog reprezentativca u ovom sportu ovom prvenstvu, učesnika kontinentalnoig taakmičenja Miroslava Ćalića, koji zbog godišnjeg odmora bio odsutan.

Čelnica Kruševca je čestitala na velikom uspehu, uz želju da se dogodine na Olimpijadi u Brazilu okite zlatnom medaljom. Sa Aleksićem je razgovarala o načinu treniranja i ponudila podršku grada za lakše i sveobuhvatnije fizičke pripreme na terenima Sportskog centra Kruševac.

Aleksa Aleksić
foto: Ž.M.

Srpski reprezentativac je izneo utiske sa prvenstva u Zagrebu, kao i o budućim takmičenjima:

"Posle pauze zbog Kovid virusa, uželeli smo se takmičenja, tako da uz malo sreće mogli smo i do finala u Zagrebu, jer smo polufinale od Rusije izgubili golom razlike u poslednjim trenucima meča. Želja svih nas igrača je da dogodine na najvećom takmičenju pokušamo da budemo u finalu i donesemo toliko željenu zlatnu medalju", istakao je Aleksić.

Aleksa Aleksić
foto: Ž.M.

Aleksić je, na jednoj utakmici tokom prvenstva u Zagrebu, proglašen za igrača utakmice i najboljeg strelca sa 4 postignuta gola na tom meču.

Prijemu su prisustvovali zamenik gradonačelnika Aleksandar Jovanović i znakovni tumač Slađana Stošić.

Aleksa Aleksić
foto: Ž.M.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track