UPALILE MOTORE: Odbojkašice Crvene zvezde započele pripreme
Foto: Shutterstock

SPREMNE

UPALILE MOTORE: Odbojkašice Crvene zvezde započele pripreme

Ostali sportovi -

Odbojkašice Crvene zvezde uvodnim sastankom i prvim treningom započele su danas pripreme za novu sezonu.

Na prvoj prozivci je bilo prisutno 13 igračica: tehničar i kapiten Mila Djordjević i Bojana Drča, primači Milica Milunović i Nevena Sajić, srednji blokeri Jelena Delić, Isidora Rodić, Božica Marković i Aleksandra Janjić, korektori Tara Taubner, Anja Ašonja i Marija Mladenović i libera Tijana Milojević i Kristina Stanković. Opravdano su bile odsutne Ana Živojinović i Jelena Lazić, koje će se uskoro pridružiti ekipi i započeti sa radom.

Očekivanja od predstojeće sezone izneo je trener Aleksandar Vladisavljev koji započinje petu sezonu na klupi Crvene zvezde.

"Počeli smo sa radom za sezonu u kojoj imamo dosta velike ambicije i želimo da posle dužeg perioda napravimo iskorak u rezultatskom smislu i vratimo Crvenu zvezdu gde joj je mesto. Devojke su imale 30 dana slobodno, ali su imale i aktivan odmor. Imamo novih igračica i biće potrebno vreme da se uigramo, udjemo u ritam", rekao je Vladisavljev.

"Nakon bazičnog dela i rada na fizičkoj pripremi uskoro će započeti i period priprema koji igračice i najviše vole, a to je uigravanje tima. Imamo dobre uslove, a nas očekuje veliki rad" izjavio je on.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track