NOVA DONACIJA SPORTSKOG SAVEZA SRBIJE: Dresovi i lopte za Kordun, Stanišić i Radnički!
Foto: SSS

SOMBOR

NOVA DONACIJA SPORTSKOG SAVEZA SRBIJE: Dresovi i lopte za Kordun, Stanišić i Radnički!

Ostali sportovi -

Za nove pobede, za nove uspehe! Nije nikakav slovan, već reči koje su mogle da se čuju prilikom nove pomoći Sportskog saveza Srbije.

Predsednik SSS Davor Štefanek, generalni sekretar SSS Goran Marinković i predsednik Skupštine Grada Sombora Zoran Rus, posetili su fudbalske klubove „Кordun“ Кljajićevo, „Stanišić“ i „Radnički 1912“, gde su im ovom prilikom uručili poklon dresove i fudbalske lopte.

Sombor
foto: SSS

Novu sportsku opremu obezbedio je Sportski savez Srbije, što je samo još jedan gest podrške razvoju fudbalskih klubova na lokalu, a ujedno i potvrda dobre saradnje između lokalnog i republičkog nivoa i podrške Sportskog saveza Srbije Gradu Somboru i Sportskom savezu Sombora. Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković i predsednik Skupštine Grada Sombora Zoran Rus, posetili su fudbalske klubove „Кordun“ Кljajićevo, „Stanišić“ i „Radnički 1912“, gde su im ovom prilikom uručili poklon dresove i fudbalske lopte.

Sombor
foto: SSS

Novu sportsku opremu obezbedio je Sportski savez Srbije, što je samo još jedan gest podrške razvoju fudbalskih klubova na lokalu, a ujedno i potvrda dobre saradnje između lokalnog i republičkog nivoa i podrške Sportskog saveza Srbije Gradu Somboru i Sportskom savezu Sombora.

Foto: SSS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track