PARTNERKA PREDSEDNICE VLADE SRBIJE OTKRILA U ČEMU NAJVIŠE UŽIVA U BEOGRADU: Jedno su odlasci u Filharmoniju, a drugo...
Foto: Damir Dervišagić

KONJIČKI SPORT

PARTNERKA PREDSEDNICE VLADE SRBIJE OTKRILA U ČEMU NAJVIŠE UŽIVA U BEOGRADU: Jedno su odlasci u Filharmoniju, a drugo...

Ostali sportovi -

Beogradski hipodrom je mesto istorije i emocija, porodice i radosti - rekla je doktorka-radiolog Milica Đurđić za modni magazin "L'Ofišl" u izdanju za arapsko tržište

Milica Đurđić, partnerka predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić, bila je "naslovno lice" decembarskog broja modnog magazina "L'Ofišl".

U izdanju ovog lista za arapsko tržište, Milica Đurđić dala je intervju u kom je govorila i o sinu Igoru kog je pre skoro tri godine dobila sa premijerkom Srbije. Fotografije i tekst sa Milicom Đurđić napravljene su povodom promocije naše zemlje na Svetskoj izložbi EXPO, koja je održana u Dubaiju. Ona je pozirala u zdanju Geozavoda, a na naslovnoj strani nosi haljinu naše kreatorke Roksande Ilinčić.

Vladar Dubaija, koji je ujedno i potpredsednik Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeik Muhamed bin Rašid Al Maktum, vlasnik je nadaleko čuvene štale trkačkih konja "Godolfin", koja je u poslednje vreme jedna od najuspešnijih na svetu. U Dubaiju se u martu svake godine organizuje i jedna od najskupljih galopskih trka na arapskom pesku "Dubai vorld kup", čiji je nagradni fond čak 12 miliona dolara!

šeik Muhamed
foto: Facebook

Milica, inače doktorka-radiolog u Kliničkom centru Srbije, u razgovoru za ovaj magazin govorila je o modi, svom poslu, ali i o srpskoj umetnosti, kulturi i prirodi.

- Volim modu, ali nisam njen rob. Ne pratim trendove. Oblačim ono što volim i u čemu se dobro osećam – rekla je Milica.

Govoreći o tome u čemu najviše uživa rekla je da su to odlasci na dva mesta u Beogradu - na hipodrom kraj Careve ćuprije i u Filharmoniju.

Beogradski hipodrom, trke konja
foto: Kurir sport/Goran Anđelković

- Oba su autentična i jedinstvena. Beogradski hipodrom je najstariji sportski objekat na Balkanu i deo njegove draži leži u činjenici da se nalazi prilično blizu centra grada, tako da imate osećaj da ste negde daleko, a da ste istovremeno u samom srcu Beograda. To je mesto istorije i emocija, porodice i radosti. Što se tiče Beogradske filharmonije, moj sin je obožava, voli muziku i često idemo tamo zajedno - ispričala je Milica Đurđić.

Milica je sa sinom Igorom, porodicom i prijateljima ove godine iz pobedničkog padoka revnosno pratila 99. galopski derbi na Beogradskom hipodromu, a i Ana Brnabić se lepo oseća prilikom svake posete najstarijem sportskom objektu u Beogradu, otvorenom 1914. godine.

Kurir sport/ L. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track