IZABRANI NAJBOLJI ZA 2021. GODINU: Sportski savez grada Kruševca održao godišnju tradicionalnu manifestaciju
Foto: Kurir/ Ž. M.

laureati

IZABRANI NAJBOLJI ZA 2021. GODINU: Sportski savez grada Kruševca održao godišnju tradicionalnu manifestaciju

Ostali sportovi -

Sportski savez grada Kruševca svake godine organizuje izbor najboljih sportista, sportistkinja, ekipa i sportskih radnika u 20 kategorija.

Sa izvesnim zakašnjenjem, zbog epidemije korona virusa, održana je tradicionalna manifestacija izbora najboljih za 2021. godinu.

Najbolji sportista Kruševca u 2021. godini je Vladimir Bačanin, član Paraglajding kluba Air 037, a sportiskinja Marija Sudimac, članica Badminton kluba „Zmajevi“ su izabrani i za najuspešniju seniorsku ekipu grada za prethodnu godinu.

Iz BK “Zmahevi” su i najbolji pionir Aleksa Radovanović i najbolji trener Dragan Antić.

Za najbolju mladu ekipu proglašen je Atletski klub “Kruševac”, najuspešniji sportski radnik je Dragiša Milošević, trener Boks kluba “Kruševac 037”, a nagrada za životno delo u sportu uručena je Draganu Petroviću, sportskom direktoru i treneru Plivačkog kluba “Rasina”.

Posthumno su dodeljena priznanja za doprinos kruševačkom sportu sportskim legendama koji su nedavno preminuli i to: atletičarki Veri Nikolić, košarkašu Bobanu Petroviću i karatisti Oliveru Tomiću.

Najuspešniji sportista, osobu sa posebnim potrebama Specijalne olimpijade Srbije je Miloš Đokić, a najuspešniji sportista među osobama sa invaliditetom je Snežana Radović.

Sportski podvig godine napravila je Evica Jeremić, članica Planinarskog Sportskog kluba “Jastrebac”, jer je prošle godine osvojila Ajlannd Pik na Himalajima.

Za kontinuirano ulaganje u razvoj sporta u gradu priznanje je pripalo Gradu Kruševcu, a Radio televiziji Kruševcac uručena je zahvalnica za medijsku podršku i poslovnu saradnju.

Ž. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track