CRNO-BELI PROSLAVILI 77. ROĐENDAN: Ostoja Mijailović okupio najveća imena crno-bele porodice! Evo ko je sve bio (FOTO)
Foto: Starsport©

ROĐENDAN

CRNO-BELI PROSLAVILI 77. ROĐENDAN: Ostoja Mijailović okupio najveća imena crno-bele porodice! Evo ko je sve bio (FOTO)

Ostali sportovi -

Partizanova sportska porodica juče je proslavila 77. rođendan.

Slavlju JSD je prisustvovao veliki broj poznatih lica. Legende kluba iz Humske, proslavljeni asovi, visoki funkcioneri, treneri... došli su da čestitaju crno-beloj porodici i predsedniku JSD Ostoji Mijailoviću 77. rodendan i požele im sve najlepše u budućnosti.

Viđeni su: predsednik KSS Predrag Danilović, bivši i sadašnji treneri crno-belih Duško Vujošević i Željko Obradović, nekadašnji predsednik fudbalskog kluba Dragan Ðurić... kao i svi košarkaši crno-belih.

1 / 10 Foto: Starsport©

- Nemam običaj da pišem govore, uglavnom govorim ono što mi padne na pamet i ono što mi je na srcu. Želim da zahvalim klubovima koji su mi dali podršku da postanem predsednik SD Partizana, velika je čast biti pred vama i celokupnim kolektivom Partizana. Hvala svim partizanovcima, svim klubovima, hvala i onima koji danas nisu tu i moram da im poručim da su oni naša porodica i da smo mi svi zajedno jedan Partizan, jer nemamo dva Partizana - rekao je Mijailović.

Ovom prilikom uručena su i priznanja najuspešnijim članovima društva u prethodnom periodu.

1 / 11 Foto: Starsport©

Mijailoviću čestitka Zvezde

JSD Partizan proslavio je 77. rodendan, a novom predsedniku sportskog društva Ostoji Mijailoviću i generalnom sekretaru Željku Tanaskoviću stigla je čestitka od SD Crvena zvezda, koju su potpisali potpisali predsednik Skupštine SD Crvena zvezda Stojan Vujko, predsednik Upravnog odbora Zvezdan Terzić i generalni sekretar Zoran Avramović. Predsednik JSD Partizan ostoja Mijailović zahvalio je tokom proslave čelnicima Zvezde na čestitki.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track