TRKA ZA SREĆNIJE DETINJSTVO: Sportski duh, humanost i lepo druženje odneli pobedu!
Foto: Ž. M.

aleksandrovac

TRKA ZA SREĆNIJE DETINJSTVO: Sportski duh, humanost i lepo druženje odneli pobedu!

Ostali sportovi -

Crveni krst opštine Aleksandrovac organizovao je na igralištu FK “Župa” tradicionalnu humanitarno - rekreativnu manifestaciju ”Trka za srećnije detinjstvo”.

Prema rečima organizatora, svrha ove akcije je da se na zabavan način skrene pažnja osnovcima na važnost zdravog načina života i da deca svih uzrasta neguju sportski duh i humanost i da se upoznaju i međusobno druže.

1 / 5 Foto: Ž. M.

Svi učesnici trke dobili su prigodne nagrade, ali pobednici su bili svi, jer su humanost, sportski duh i druženje ispred svega. -Pohvalio bih Crveni krst Beograd i njihove volontere, koji su obezbeđivali manifestaciju, i prisutnima približili osnove prve pomoći. Pobednicima smo obezbedili nagrade, u vidu kupanja na bazenu Odmarališta “Milutin Andrejić” u Mitrovom Polju, za sledeću sezonu.

"Sav prihod od prodaje startnih brojeva, namenjen je učenicima slabijeg materijalnog stanja. Još jednom se zahvaljujem svima na učešću u ovoj humanitarnoj akciji", izjavio je Dragan Đurđević, sekretar lokalnog Crvenog krsta.

Trci velikg broja devojčica i dečaka iz osnovni škola “Aca Aleksić” i “Ivo Lola Ribar”, kao i đaka sa seoskog područja prisustvovao je i predsednik opštine dr Mirko Mihajlović, mnogobrojni volonteri Crvenog krsta, predstavnici Doma zdravlja, MUP-a, roditelji i nastavnici.

Ž. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track