AKO NISTE ZNALI - LOZNICA IGRA LIGU ŠAMPIONA! Futsaleri srpskog šampiona u borbi za TOP 16, a jedna pobeda je već ostvarena
Foto: Printscreen/ Instagram kmfloznicagrad

FUTSAL

AKO NISTE ZNALI - LOZNICA IGRA LIGU ŠAMPIONA! Futsaleri srpskog šampiona u borbi za TOP 16, a jedna pobeda je već ostvarena

Ostali sportovi -

Loznica od 17.30 časova, igra meč drugog kola grupne faze Lige šampiona u futsalu protiv Araza iz Azerbejdžana.

Nakon uspešno odigranog kvalifikacionog turnira u avgustu, šampion Srbije u futsalu - ekipa Loznica Grad, ove sedmice nastupa u grupi 5 grupne faze Lige šampiona.

Sistem takmičenja je takav da se igra mini turnir u jednom gradu domaćinu, a iz grupe u kojoj se nalazi srpski predstavnik samo pobednik će ostvariti plasman među 16 najboljih.

Pored Loznice, u grupi 5 nalaze se još domaćin Mostar, švedski Erebro i Araz iz Azerbejdžana.

Loznica je u sredu uspešno otvorila turnir, te pobedila domaći Mostar rezultatom 2:1. Za srpski tim golove su postigli Stojković i Dudu, dok je Mostar strelac jedinog gola bio Jelić. Tim iz Bosne i Hercegovine imao je veliku šansu za izjednačenje pred kraj meča, u 37. minutu, ali Rajčević nije iskoristio penal.

Lozničani će u današnjem meču snage odmeriti sa timom iz Azerbejdžana, koji je bio favorit u prvom kolu protiv Erebra, ali su ubedljvo poraženi rezultatom 5:2.

Prema trenutnom stanju, poslednje kolo će odlučivati o pobedniku grupe, ali bi pobeda nad Arazom dovela Loznicu na korak do fenomenalnog uspeha - najboljih 16 u Evropi.

Prenosi mečeva mogu se pratiti na Youtube kanalu City televizija BiH HD.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track