IZRAELSKI MMA BORAC ZGROZIO PLANETU! Iskoristio RAT I PROJEKTILE da pošalje užasnu poruku MRŽNJE: Na meti Habib Nurmagedov!
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

sramota

IZRAELSKI MMA BORAC ZGROZIO PLANETU! Iskoristio RAT I PROJEKTILE da pošalje užasnu poruku MRŽNJE: Na meti Habib Nurmagedov!

Ostali sportovi -

Izraelski MMA borac, Haim Gozali, zgrozio je planetu porukom koju je napisao na projektilima, a koju je uputio čuvenom Habibu Nurmagedovu.

Naime, 50-godišnji Izraelac iz dana u dan oglašava se o ratu koji trenutno bukti i njegov Instagram profil pretrpan je porukama. Sada je Haim otišao korak dalje i rešio je da na projektilima vojske Izraela ispiše gnusne poruke mržnje.

Poručio je poznatim MMA borcima, čuvenom Habibu Nurmagedovu, zatim Islamu Makačevu, Hamzatu Čimajevu i Belalu Muhamadu, da su to projektili za njih, a usput je potpisao sebe.

Haim Gozali
foto: Printscreen / Instagram / Haim Gozali

Objava je izazvala burne reakcije jer pomenuti borci sa ratom nemaju veze, već su poruku dobili isključivo jer su islamske veroispovesti.

Što se samog Haima Gozalija tiče, u pitanju je jedan od najpoznatijih izraelskih boraca, a i pored toga što ima 50 godina on je i dalje aktivan. U centar pažnje svetske javnosti dospeo je kada je u ring ušao sa svojim sinom Avivom i kada su njih dvojica odmerili snage.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:56

KRSTAŠI SLAVE TITULU: Bokseri Radničkog šampioni, Loznica predala meč pri rezultatu 0:6 (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track