LEPO ISKUSTVO: Super zabava tima Srbije
Foto: O.S.

Osmesi govore više od reči

LEPO ISKUSTVO: Super zabava tima Srbije

Rio 2016 -

Srpski olimpijci koji će se takmičiti na Olimpijskim igrama u Brazilu bili akteri spota u organizaciji OKS

Olimpijski komitet Srbije organizovao je snimanje spota pred Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, a glavne i sporedne uloge tumačili su naši sportisti koji će se tokom avgusta takmičiti u Brazilu.

Verovatno ni sami nisu bili svesni da će im ova obaveza izmamiti osmehe i da će glumački dan provesti ne skidajući osmeh s lica (osim kad je reditelj zahtevao ozbiljnost). Sportisti-glumci prošli su sve od šminkanja, friziranja, pa do izlazaka pred kamere, sve s onom čuvenom filmskom klapom. Doživljaj je bio potpun, a osmesi odbojkašica Milene Rašić i Jovane Stevanović, strelkinje Andree Arsović, plivača Čabe Silađija (polivali ga vodom) i Anje Crevar, atletičara Asmira Kolašinca, vaterpolista govore više od reči.

Izuzetno raspoložen za dobru zabavu bio je stonoteniser Aleksandar Karakašević, koji je s kajakašima delio tajne pingponga, a uvek spremna da izmami osmehe svima bila je i košarkašica Milica Dabović, koja je pokazala da baš ume da se snađe pred kamerama.

Zadužena za veselje... Milica Dabović
Zadužena za veselje... Milica Dabović

Posao je na zadovoljstvo svih brzo i uspešno odrađen, a pozitivna energija među našim sportistima uskladištena i sačuvana za Olimpijske igre.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track