DELFINI, UZMITE ZLATO: Srbija napada Hrvatsku (22.50)
Foto: Dado Đilas, Reuters

Večeras svi uz četu Dejana Savića

DELFINI, UZMITE ZLATO: Srbija napada Hrvatsku (22.50)

Rio 2016 -

Još samo korak potreban je vaterpolistima da stignu do cilja, zlatne medalje na Olimpijskim igrama

Negde ispred ili oko ponoći sutra uveče znaćemo da li su vaterpolisti Srbije ostvarili svoj san, ali i san svih nas. Da li su savladali Hrvatsku i postali olimpijski šampioni u Rio de Žaneiru.Nakon briljantnog izdanja u polufinalu s Italijanima, izabranici Dejana Savića ističu da znaju sve o rivalu i da im je plasmanom u finale pao veliki kamen sa srca.

- Imali smo baš težak put do finala. Valjda smo jedina ekipa koja je igrala od šesnaestine finala, takvog je značaja bila utakmica s Australijom. Onda Japan, ali kao što smo pričali celog leta, najbitnije je biti spremna u utakmicama u nokaut fazi - kaže sjajni centar Slobodan Nikić i dodaje:

- Ako u finalu odigramo ovakvu odbranu, sigurno Hrvatima neće biti lako protiv nas. Ne bih ništa da najavljujem, mi nikad nismo najavljivali, nego smo radili i osvajali medalje, pa ćemo tako i ovog puta.Sava Ranđelović ponovo je bio veoma dobar u odbrani.- Dosta dobro poznajemo Hrvatsku, biće to pravi vaterpolo spektakl. S njima je uvek gusto, uvek je teško, biće neizvesno.

Složno do medalje... Srpski vaterpolisti
Složno do medalje... Srpski vaterpolisti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja