LEPA I BOGATA: Tinejdžerka iz Kanade preti da pomuti slavu Ane Ivanović i Maše Šarapove
Foto: Tviter

Zvezda u usponu

LEPA I BOGATA: Tinejdžerka iz Kanade preti da pomuti slavu Ane Ivanović i Maše Šarapove

Tenis -
Ima potencijal da nadmaši glamur Marije Šarapove, najbogatije sportistkinje sveta koja je prošle godine zaradila 29 miliona dolara, reči su teniskog eksperta Sema Duvala
1 / 4 Foto: Tviter

Do pre nekoliko dana samo su pasionirani ljubitelji tenisa čuli za ime Eženi Bušar.

Mlada 19-godišnja Kanađanka dospela je do polufinala Australijan opena pošto je savladala Anu Ivanović i privukla veliku pažnju medija.

Lepoj Kanađanki predviđa se velika karijera, kako na teniskim terenima tako i na onima oko njih.

Rođena Montrealka ima sve preduslove da nadmaši slavu, lepotu i bogatstvo Ane Ivanović i Marije Šarapove.

Juniorska pobednica Vimbldona 2012. godine na svakom koraku privlači veliku pažnju. Ima svoje verne navijače koji je prate na svakom turniru i koji su okupljeni u grupu "Dženi armija", marketinški stručnjaci se otimaju oko nje za nove ugovore.

"Ona ima sve, ima ličnost, ima igru, ima izgled. Ona tečno govori dva jezika (engleski i francuski). Ona je vrlo specifična. Ima potencijal da nadmaši glamur Marije Šarapove, najbogatije sportistkinje sveta koja je prošle godine zaradila 29 miliona dolara", reči su teniskog eksperta Sema Duvala.

Bušar je rođena 25. februara u Montrealu, ima tri sestre, uključujući i bliznakinju. Živi u komšiluku kanadskog premijera Brauna. Omiljeni muzičari su joj Džastin Biber i Džej Zi. Voli da ide u šoping, da čita i pliva.Mlada Kanađanka je pre Australijan opena bila 31. na WTA listi, a sasvim sigurno će posle pobede nad Anom Ivanović u četvrtfinalu skočiti među prvih 20.

http://www.youtube.com/watch?v=dTTkZVCpVt0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track