GUST RASPORED: Novak opet na terenu posle samo 17 sati, Jelena čeka Anu

Turnir u Rimu

GUST RASPORED: Novak opet na terenu posle samo 17 sati, Jelena čeka Anu

Tenis -
Prva će na teren Ivanovićeva, posle nje Jelena, a negde u isto vreme kada i Jankovićeva igraće i Đoković

RIM - Turnir u Rimu polako ulazi u završnicu. Danas su na programu četvrtfinalni duelu, a ljubitelji tenisa u Srbiji imaće dosta razloga da prate dešavanja na terenima kompleksa "Foro Italiko".

Posle uspešnog četvrtka navijamo da Ana Ivanović, Jelena Janković i Novak Đoković sa istim uspehom završe i petak.

Prva će na teren Ana Ivanović. Njen meč protiv Špankinje Karle Suarez Navaro će početi oko 14 časova na "Grend stendu". Ana i Karla su samo jednom odmerile snage, i to pre dve godine u Dohi kada je Navaro pri vođstvu Ivanovićeve 6:1, 4:1 predala meč.

Odmah posle nje na tom terenu će izaći Jelena Janković i Poljakinja Agnješka Radvanska. Ako neka teniserka ne leži najboljoj srpskoj igračici onda je to Radvanska, koja je u poslednjim pet mečeva slavila. Jelena je samo jednom, i to 2008. godine na Rolan Garosu podigla reket visoko.

Novak Đoković je meč protiv Kolšrajbera završio u četvrtak nešto pre ponoći, a danas će oko 16 časova ponovo na teren. I to protiv izuzetnog igrača na šljaci, Španca Davida Ferera. Novak i David su do sada odigrali 16 mečeva, a srpski igrač će danas tražiti put do 12. pobede u međusobnim mečevima. Ferer se poslednji put radovao 2011. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track