I NADAL UZ SRBIJU: Novače, tvoja pomoć je fantastična!
Foto: AP

Najbolji teniser sveta podržao sve ugrožene od poplava

I NADAL UZ SRBIJU: Novače, tvoja pomoć je fantastična!

Tenis -
Španac je poručio svom najvećem rivalu Novaku Đokoviću da je podrška, koju pruža Srbiji i Bosni i Hercegovini fantastična

MADRID - Najbolji teniser sveta Španac Rafael Nadal poslao je podršku svim ljudima koji su ugroženi poplavama u Srbiji i Bosni i Hercegovini.Španac je poručio svom najvećem rivalu Novaku Đokoviću da je podrška, koju pruža Srbiji i Bosni i Hercegovini fantastična. Španac se pridružio brojnim sportistima koji podržali ugrožene od poplava.

"Novače, tvoja pomoć Srbiji i Bosni je fantastična. Šaljem podršku i želim sve najbolje žrtvama strašnih poplava”, poručio je Nadal na društvenim mrežama. Španac je ovu podršku uputio i na engleskom i na španskom jeziku. Nadal i Đoković sastali su se pre tri dana u finalu mastersa u Rimu, gde je srpski teniser trijumfovao u tri seta i po treći put osvojio trofej u italijanskoj prestonici. Celokupnu novčanu nagradu sa tog turnira, oko 500.000 dolara, Đoković je donirao kao pomoć ugroženima od poplava, a nastaviće da sakuplja novac i preko svoje humanitarne fondacije. Novak je zahvalio Rafi na podršci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track