Najnovije vesti

MENTOR: Novak Đoković u Monte Karlu stvara novog teniskog šampiona

Ponosni učitelj

MENTOR: Novak Đoković u Monte Karlu stvara novog teniskog šampiona

Tenis
00:00h
Moj mali prijatelj Klemon izrasta u šampiona. On stalno dodaje nove trofeje svojoj kolekciji i ja sam izuzetno ponosan na njega. Svaka čast druže, napisao je Novak Đoković

MONTE KARLO – Najbolji teniser sveta Novak Đoković sprema se za nastavak sezone, ali istovremeno radi i na stvaranju nove generacije šampiona koji će u budućnosti "žariti i paliti" belim sportom. Đoković se na društvenim mrežama pohvalio uspehom svog štićenika Klemona koji polako, ali sigurno izrasta u njegovog naslednika.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Novak se pohvalio Klemonovim najnovijim uspehom, uz konstataciju da je mališan za sada na pravom putu. "Moj mali prijatelj Klemon izrasta u šampiona. Pratim njegovu karijeru već nekoliko godina i on konstantno napreduje i za sada radi sve prave stvari za svoje telo i duh. On stalno dodaje nove trofeje svojoj kolekciji i ja sam izuzetno ponosan na njega. Svaka čast druže", napisao je Đoković.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Novak i Klemon su u Monte Karlu odradili i zajednički trening, a po ugledu na prvog reketa sveta i mladi šampion nosi opremu Uniklo.Mali Francuz ima osam godina i veliki je navijač Novaka Đokovića. On je veliki talenat, a tenis je počeo da igra pored otca koji je trener. S obzirom na to da žive blizu Monte Karla, Novak s vremena na vreme viđa mališana i trudi se da mu maksimalno pomogne.Đoković se vraća u akciju u prvoj nedelji avgusta, kada se u Torontu igra Rodžers kup.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja