ČEKA SE SAMO JOŠ NOVAK: Teniseri Srbije idu na pobedu u Indiji
Foto: Beta

Najbolji teniser sveta u Bangalor stiže najkasnije 11. septembra

ČEKA SE SAMO JOŠ NOVAK: Teniseri Srbije idu na pobedu u Indiji

Tenis -
Meč Srbije i Indije u plej-ofu za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa igraće se od 12. do 14. septembra u Bangaloru, na tvrdoj podlozi na otvorenom terenu

BEOGRAD - Selektor Dejvis kup reprezentacije Bogdan Obradović rekao je da ocekuje težak duel protiv Indije i istakao da će teniseri Srbije pokušati da dominiraju u tom meču od prvog poena. "Poštujemo indijski tim, imaju iskusnog selektora... Nastojaćemo da izađemo sa najjačim timom i da od prvog poena probamo da dominiramo u tom meču", rekao je Obradović.

Meč Srbije i Indije u plej-ofu za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa igraće se od 12. do 14. septembra u Bangaloru, na tvrdoj podlozi na otvorenom terenu. Na spisku igrača za duel sa Indijom su Novak Đoković, Dušan Lajović, Filip Krajinović i Nenad Zimonjić, a rezerva je Ilija Bozoljac. Za Indiju će nastupiti Somdev Devarman, Rohan Bopana, Juki Bambri i Saket Mineni. "Indija je dobra u dublu i to traje decenijama. To su igrači koji su pobedivi što se tiče singla, opet dubl... Imamo Nenada uvek u kombinaciji, videćemo još ko će izlaziti u singlu. Ika Bozoljac je tu, oni su pobeđivali i braću Brajan, zašto ne bi mogli da pobede i indijski tim ko god bio na terenu", kazao je Obradović. Obradović je istakao da će se Đoković pridružiti reprezentaciji posle Otvorenog prvenstva SAD, kao i da postoji šansa da stigne tek u četvrtak. "Ono što je otežavajuća okolnost je daleko putovanje. Imamo jedan vrlo ozbiljan tim za protivnika, očekujemo da se dobro pripremimo, zato i idemo ranije. Igramo u teškim uslovima, nadmorska visina je visoka, kao i vlažnost, tako da će uslovi za igru biti teški, ali kako nama tako i njima. U svakom slučaju, biće otvoren meč, biće teško i za nas i za njih", dodao je selektor Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track