(VIDEO) KROKODIL DANDI GLAVNA ZVEZDA: Ovo je najluđi žreb u istoriji Dejvis kupa
Foto: Printskrin

Bart odredio rivale

(VIDEO) KROKODIL DANDI GLAVNA ZVEZDA: Ovo je najluđi žreb u istoriji Dejvis kupa

Tenis -
Najveći šou priredili su Australijanci, koji su za žreb pozvali u pomoć nikog drugog do krokodila Barta, koji je glumio u čuvenom filmskom serijalu

Od petka do nedelje na rasporedu su četvrtfinalni mečevi Dejvis kup takmičenja. S obzirom da su Švajcarci, koji su prošle godine osvojili "salataru", ispali već u prvom kolu jasno je da će trofej dobiti novog vlasnika.

U četvrtfinalu se sastaju: Argentina - Srbija, Velika Britanija - Francuska, Belgija - Kanada i Australija - Kazahstan.

Najveći šou priredili su Australijanci, koji su za žreb pozvali u pomoć nikog drugog do krokodila Barta, koji je glumio u čuvenom filmskom serijalu "krokodil Dandi".

Bart je star 80 godina, pet metara je dugačak i težak oko 700 kilograma. Pre 29 godina glumio je u pomenutom serijalu, a posle filmske karijere preseljen je u akvarijum "Krosaurus cou" u mestu Darvin.

Organizatori su iznad njegovo bazena postavili po dve zastavice Australije i Kazahstana, sa brojevima jedan i dva. Na svakoj zastavici je visila Bartova omiljena hrana piletina. Bart je iskočio iz vode i ugrabio australijsku zastavicu sa brojem dva, potom i kazahstansku sa brojem jedan.

To znači da će ovaj dvoboj otvoriti Tanasi Kokinakis protiv Mihaila Kukuškina, a da će se u drugom meču prvog dana sastati Nik Kirjos i Aleksandr Nedovjesov.

http://www.youtube.com/watch?v=WY8yNve1mrk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track