LJUBAV CVETA: Švajnštajger prevalio pola sveta da vidi Anu
Foto: Profimedia

Švajni u Dubaiju bodri našu teniserku

LJUBAV CVETA: Švajnštajger prevalio pola sveta da vidi Anu

Tenis -
Nemački fudbaler iskoristio je povredu da skokne do egzotičnog grada u Emiratima, što je naljutilo trenera Junajteda jer ga je on poslao u Minhen na lečenje i rehabilitaciju

Bastijana Švajnštajgera povreda kolena sprečava da igra za Mančester junajted, ali kad je u pitanju njegova verenica Ana Ivanović, u stanju je da ode na kraj sveta! To je uradio nebrojeno puta u njihovoj vezi, ali i sada - tokom teniskog turnira u Dubaiju.Nemac ovih dana koristi činjenicu da je na poštedi, pa je skoknuo na ovu egzotičnu destinaciju, gde navija za Anu. Bio joj je taličan u prvom kolu, kad je srpska teniserka pregazila Darju Gavrilovu, dok je juče kiša odložila njen meč sa Simonom Halep.Vodio je do pobedeŠvajnštajgeru u ljubavi očigledno ide odlično, što se ne bi moglo reći i za fudbalski teren. Trener Junajteda Luj van Gal otvoreno je rekao da se oseća izdanim od strane reprezentativca Nemačke jer je njegov doprinos ekipi ispod svakog očekivanja, a upravo je Van Gal insistirao na angažovanju Nemca.- Poslao sam ga kući i rekao da malo razbistri glavu. Mislim da će to pozitivno uticati na njega i da će se vratiti igrama koje je ranije prikazivao. S druge strane, povredio se baš u trenutku kad je počeo da pokazuje znake napretka. Prošlog decembra otvoreno sam mu rekao da od njega očekujem više. To ga je prilično pogodilo i razočarao se - priča holandski stručnjak i objašnjava:

Neka čeka Junajted

- Mančester junajted je pristao da ga dovede iako je već imao 31 godinu. Tako sam morao da ubeđujem čelnike kluba da se radi o odličnom igraču. To je pokazao tek na gostovanju Volfsburgu, kad je izgledao kao iz najboljih dana u dresu Bajerna.Švajnštajger je plaćen 6,5 miliona funti, a od 26 mečeva u Premijer ligi bio je starter na njih 13. Povredu kolena zaradio je 9. januara u pobedi Mančester junajteda nad Šefildom u FA kupu.

Navijači besniOTERAJTE ŠVAJNŠTAJGERA IZ MANČESTERANavijači Junajteda nezadovoljni su sezonom u kojoj „đavoli“ zaostaju 12 bodova za prvoplasiranim Lesterom. Komentari na društvenim mrežama uglavnom se odnose na to da je klub pogrešio što je dovodio Švajnštajgera.„Još jedno bacanje novca“, „Bajern nikad ne prodaje igrače koji su u top-formi“, „Bastijan izgleda kao da mu je 40“, „Treba oterati i njega i Van Gala što pre“, „Gvardiola ga se rešio jer je znao da je sklon povredama“, „Ovde je došao samo zbog para“, samo su neki od komentara fanova Mančester junajteda.

Snašla se Bastijanova Bivša brzo našla drugog SARA PREŽALILA ŠVAJNIJA: ZALJUBLJENA SAM U MIKIJAŠvajnštajgerova bivša devojka Sara Brandner gotovo da više ne razmišlja o Bastijanu. Pre neki dan javno se pohvalila novim dečkom Mihaelom Bajerom, 34-godišnjim menadžerom. Njih dvoje su se pojavili na gala događaju u Berlinu „Sinema for pis“, a izgledali su srećno i zaljubljeno, što je Sara i potvrdila:- Srećni smo, i to mi veoma prija. S Mikijem provodim najbolji period života, ali ne želimo da forsiramo našu vezu - kratko je rekla.Njih dvoje su se sreli na Oktober festu prošle godine, a upoznali su ih zajednički prijatelji. Počeli su vezu i Novu godinu proveli zajedno u Južnoj Americi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track