HRVATSKI PORTAL: Đokovića mrze jer je iz Istočne Evrope!
Foto: Profimeda

Smeta im dominacija

HRVATSKI PORTAL: Đokovića mrze jer je iz Istočne Evrope!

Tenis -
Poslednji primer "antagonizma" prema Djokoviću viđen je u meču srpskog asa i mladog Austrijanca Dominika Tima, kada je publika izviždala "broja 1" zato što je opravdano tražio čelendž

MAJAMI - Najbolji teniser sveta Novak Djoković sigurno gazi prema šestoj tituli na Mastersu u Majamiju, apsolutno dominira "belim sportom", pomera granice, ali publika na najvećim svetskim turnirima i dalje je protiv njega.

Poslednji primer "antagonizma" prema Djokoviću viđen je u meču srpskog asa i mladog Austrijanca Dominika Tima, kada je publika izviždala "broja 1" zato što je opravdano tražio čelendž, pri vodstvu 5:3, na brejk loptu rivala. I ne samo tada, publika, je sve vreme navijala protiv Djokovića.

"Većina navijača su obožavaoci Rodžera Federera i Rafaela Nadala, a Djoković ih je toliko puta rastužio, da je jasno zašto ga ne vole", bio je jedan od komentara američkog ESPN-a. Ovom temom danas se bavio i hrvatski portal Index.hr, koji ide malo dalje od ESPN-a, pa kao razloge zašto pubilka navija protiv Djokovića navodi njegovu dominaciju, da ljudi jednostavno žele da budu uz slabije, ali i u činjenici da on dalazi iz istočne Evrope. Djoković u tri ujutro igra u četvrtfinalu Majamija protiv Čeha Tomaša Berdiha.

Pogledajte sramotno zviždanje na Novakov opravdan čelendž

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track