ELENA KARIĆ OPREMILA NOVAKOV STAN U MONAKU: Đoković angažovao dizajnerku da mu sredi dom!
Foto: Aleksandar Jovanović

Ekskluzivno

ELENA KARIĆ OPREMILA NOVAKOV STAN U MONAKU: Đoković angažovao dizajnerku da mu sredi dom!

Tenis -

Karićki ne ide u ljubavi zbog raskida s Marijom Šerifović, ali u poslu joj cvetaju ruže -Đoković je oduševljen nameštajem koji je za njega dizajnirala, saznaje Kurir

Eleni Karaman Karić ne ide u ljubavi, s obzirom na to da je Marija Šerifović raskinula vezu s njom, ali zato joj na poslovnom planu i te kako cvetaju ruže. Dizajnerku je angažovao Novak Đoković, saznaje Kurir!Najbolji srpski teniser pozvao je Karićevu snajku da opremi njegov dom u Monaku, gde živi sa suprugom Jelenom i dvogodišnjim sinom Stefanom.U najkraćem rokuStrpljivo, uz pomoć asistenata, dizajnerka je, kako Kurir saznaje, Noletov stan sredila u najkraćem roku, i to u modernom stilu, koristeći tople i prirodne materijale.- Za Elenu je bila velika čast što je Novak odabrao baš nju za uređenje svog životnog prostora. Zato je u taj projekat uložila mnogo ljubavi i pažnje. Delove nameštaja je sama dizajnirala, u saradnji s proizvođačkim radionicima, a pridržavala se feng šuija. Đokovići su veoma zadovoljni - kaže naš izvor.

U sta­nu preo­vla­đu­je be­la bo­ja... No­va­kov sin Ste­fan uži­va u dne­v­nom boravku
U sta­nu preo­vla­đu­je be­la bo­ja... No­va­kov sin Ste­fan uži­va u dne­v­nom boravku

Karićka je nedavno objasnila čime se rukovodi kada uređuje enterijer.Spaja nespojivo- Uređenje enterijera je moja specijalnost, a najmanje su mi zanimljivi sama gradnja i građevinski radovi. Maher sam da u životu spojim nespojivo - ljude, situacije, stilove... To vam je kao hod na visokim štiklama - mora da bude elegantan, ali i da ostavlja utisak neverovatne lakoće - izjavila je Elena i objasnila kakve materijale najviše koristi:- Prirodne. Ježim se veštačkih, sintetičkih materijala. Priroda je neiscrpan izvor ideja, tako da ne znam zašto dizajneri komplikuju i omalovažavaju prostor i ljude koji u njemu borave, pokušavajući da im kao hit serviraju veštačke materijale. Tuga me uhvati kad vidim kuće pretvorene u nešto što više liči na domove zdravlja ili škole, sa PVC vratima i gomilom gvožđurije - prazne, bez duše, u kojima i tišina odzvanja. Što prazniji prostor, to praznija ličnost koja u njemu boravi. Kompleksnija i svestranija ličnost zahteva kompleksniji životni prostor, i to se nebrojeno puta pokazalo kao istinito.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track