MAREJ I ZVANIČNO BROJ 1: Sasvim običan dan
Foto: AP

Endiju potreban odmor

MAREJ I ZVANIČNO BROJ 1: Sasvim običan dan

Tenis -

Britanski teniser Endi Marej rekao je danas da to što je prvi igrač sveta neće imati nikakav uticaj na njegovu igru na predstojećem završnom mastersu u Londonu.

"Kada izađete na teren ne razmišljate o svom mestu na ATP listi... Igrate protiv sedmorice najboljih tenisera na svetu. Radujem se što ću igrati u O2 Areni", rekao je Marej, prenosi Bi-Bi-Si.

Marej je juče osvojio titulu na masteru u Parizu, a od danas je i zvanično najbolji teniser sveta. On će na završnom mastersu igrati u grupi "Džon Mekinro" zajedno sa Švajcarcem Stanom Vavrinkom, Keijem Nišikorijem iz Japana i Hrvatom Marinom Čilićem.

"Juče je bio veliki dan, a danas je bio sasvim normalan, dan koji sam proveo kod kuće s porodicom... Pokušaću da se odmorim nekoliko dana, a sa treninzima ću početi u četvrtak. Treba mi nekoliko dana pauze", rekao je Marej.

U drugoj grupi, grupi "Ivan Lendl" igraće srpski teniser Novak Đoković, Miloš Raonić iz Kanade, Gael Monfis iz Francuske i Austrijanac Dominik Tim.

Titulu brani Novak Đoković i može da povrati prvo mesto na ATP listi ukoliko triumfuje u londonskoj O2 Areni. Srpski teniser je osvajao završni turnir u poslednje četiri godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track