KONAČNO LEPE VESTI: Zimonjić rekao o Novaku Đokoviću nešto što će se dopasti svim navijačima!
Foto: TSS / Srđan Stevanović

Biće Nole onaj stari

KONAČNO LEPE VESTI: Zimonjić rekao o Novaku Đokoviću nešto što će se dopasti svim navijačima!

Tenis -

Selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić saopštio je lepe vesti u vezi najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Nenad Zimonjić je u izjavi za srpske medije izjavio Novak Đoković želi da igra u četvrtfinalu Dejvis Kupa protiv Španije.

Zimonjić ističe da Đoković najbolje zna u kakvom je fizičkom stanju, dodajući da je siguran da će Novak uraditi sve kako bi se na vreme oporavio da igra protiv selekcije Španije.

"Verujem da će Novak biti spreman za četvrtfinale. On najbolje zna kako mu je telo i shodno tome mislim da će praviti plan za Dejvis kup i ostale turnire. Svakako želi da igra protiv Španije. Uradiće sve da se oporavi i bude spreman", poručio je Zimonjić sa Floride.

Posle gubitna prvog mesta na ATP listi, Đoković ne pruža partije na koje je navika javnost, a od početka godine igra izuzetno loše. Posle titule u Dohi, rano je eliminisan na prvom Gren slemu sezone Australijan Openu, u Akapulku je zaustavljen od strane Nika Kirjosa u četvrtfinalu, dok je Australijanac bio bolji od njega i na nedavno završenom Mastersu u Indijan Velsu.

Na sve to, Novak ima problema s povredama, pošto je otkazao učešće na Mastersu u Majamiju zbog problema sa laktom.

(Sportski Žurnal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track