(KURIR TV) NOLE ODUŠEVLJEN: Evo šta je Đokovića naročito obradovalo u pobedi nad Ramosom
Foto: Marina Lopičić

Ponovo moćan

(KURIR TV) NOLE ODUŠEVLJEN: Evo šta je Đokovića naročito obradovalo u pobedi nad Ramosom

Tenis -

Novak Đoković je za manje od dva sata pobedio Alberta Ramosa Vinjolasa i doneo Srbiji prvi poen u meču četvrtfinala Svetske grupe Dejvis kupa protiv Španije.

Nole je u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić" trijumfovao rezultatom 6:3, 6:4, 6:2.

"Pre svega, veliko mi je zadovoljstvo vratiti se na teren s grbom na grudima, jer samo nekoliko puta godišnje imamo priliku da igramo za reprezentaciju", počeo je Đoković priču o meču za RTS.

Ovo mu je 12. uzastopna pobeda u singlu u Dejvis kupu.

"Jako mi je drago što sam uspeo da donesem uvodni poen. Nadam se da sam time dao snagu i motivaciju Viktoru i da će ga moja pobeda rasteretiti", dodao je Novak podsećajući da odmah posle njega na teren izlazi Troicki protiv Karenja Buste i nastavio:

"Kada se bavite bilo kojim sportom na vrhunskom nivou, uvek osećate pritisak, a kada se igra za reprezentaciju, pritsaik se povećava".

Drugi reket sveta je ocenio da je atmosfera u "Pioniru" bila sjajna i zahvalio se navijačima.

"Vrlo sam zadovoljan igrom, pogotovo servisom. Albert Ramos nije tako poznat ovdašnjoj javnosti, ali je 23. na svetu i vrlo nezgodan igrač, ukoliko mu date priliku da diktira tempo sa osnovne linije. Mnogo poena sam dobio na prvi servis, što me jako raduje", zaključio je Novak Đoković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track