PROVALJEN NADALOV TAJNI PLAN ZA SVADBU DECENIJE: Kralj šljake staje na ludi kamen! 500 zvanica, poseban meni za mladence, SVE ĆE DA PUCA OD GLAMURA!
Foto: Profimedia

ludilo!

PROVALJEN NADALOV TAJNI PLAN ZA SVADBU DECENIJE: Kralj šljake staje na ludi kamen! 500 zvanica, poseban meni za mladence, SVE ĆE DA PUCA OD GLAMURA!

Tenis -

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rafael Nadal će u narednih mesec dana da ''stane na ludi kamen.''

Kako prenose španski mediji Nadal će sredinom juna da kaže svoje sudbonosno ''da'' posle 14 godina duge veze sa Franciskom Pereljo.

Još nije poznata tačan datum svadbe, ali spekuliše se za datum u narednih mesec dana, negde između sredinu juna i jula. Zbog toga se odjednom pojavila vest da kako bi Rafa vrlo lako mogao da propusti Roland Garos zbog medenog meseca, ali potvrde za te tvrdnje još uvek nema od strane njegovog tima. Zasigurno je da će Rafa na ludi kamen stati posle najvećeg nadmetanja na šljaci, jer kako bi Rolan Garos mogao da prođe bez ''kralja šljake.''

foto: Profimedia

Što se same ceremonije venčanja i svadbe tiče, nema sumnje da će biti glamurozno. Sve će biti organizovano na Majorki, a spekuliše se sa brojem zvanica. Prema prvim informacijama reč je 500 najbližih prijatelja ovog para.

Što se hrane tiče, Rafa i Ciska će imati drugačiji meni od ostalih gostiju koji će imati na raspolaganju tradicionalnu špansku kuhinju baziranu na ribi i mesu. Zbog svog režima ishrane i načina života, ovo je bilo i očekivano za jednog profesionalca kao što je Španac.

Rafa i popularna Ciska su u vezi dugoj 14 godina i znaju se ceo život, kako tvrde njihovi poznanici. Oboje su odrasli u istom kraju i bilo je samo pitanje trenutka kada će parafirati svoju vezu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track