SPAVAJ, JANKELA! Ovako su Đoković i društvo u Švedskoj budili Tipsarevića u PONOĆ! Evo i zašto
Foto: Starsport©

ZANIMLJIVA ANEGDOTA

SPAVAJ, JANKELA! Ovako su Đoković i društvo u Švedskoj budili Tipsarevića u PONOĆ! Evo i zašto

Tenis -

Janko Tipsarević je nedavno završio igračku karijeru, a sada se prisetio zanimljivih anegdota, od kojih je jednu posebno izdvojio.

Gostujući u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", nekada osmi teniser sveta je odgledao snimak u kome su svi članovi Dejvis kup tima Srbije, jedan po jedan, sa pijetetom govorili o Jankovom oproštaju, ali i o tome koliko ga vole i koliko im znači kao prijatelj.

Đoković, Zimonjić, Troicki, Krajinović i Lajović su na kraju obraćanja Tipsareviću počeli da skandiraju: "Spavaj Jankela, spavaj Jankela"...

Janko je onda objasio o čemu se radi...

"Igrali smo svojevremeno Dejvis kupu u Švedskoj, protiv domaćina koji je bio totalni autsajdser. Ali, imali smo prokletstvo, u vreme dok se Dejvis kup igrao tri dana, nikako nismo uspevali da pobedimo 3:0 i onda u subotu uveče da svi izađemo, nego smo večito ostavljali posao za nedelju", prisetio se Janko i nastavio:

"I tada smo dobili prva dva meča, ali onda u subotu izgubili dubl. To je značilo da u nedelju ja moram da igram prvi meč protiv nekog mnogo slabog rivala. I posle večere, svi su otišli u grad, a ja sam morao na spavanje".

To nije bila sva Jankova muka.

"U ponoć su mi došli pod prozor i iz sveg glasa zapevali: 'Spavaj Jankela, Spavaj Jankel", završio je Tipsarević zanimljivu priču.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track