SRPKINJA NE ŽELI NOVAKOVU POMOĆ! Đoković dobio šamarčinu od Krunićeve: Aleksandra se oštro suprotstavila prvom teniseru
Foto: EPA

IMA SVOJE VIĐENJE PROBLEMA

SRPKINJA NE ŽELI NOVAKOVU POMOĆ! Đoković dobio šamarčinu od Krunićeve: Aleksandra se oštro suprotstavila prvom teniseru

Tenis -

Aleksandra Krunić srpska teniserka ne podržava ideju Novaka Đokovića o prikupljanju novčane pomoći za slabije plasirane tenisere

Krunićeva je članica WTA saveta igračica, ali se ne zalaže za pomoć slabije rangiranim teniserkama, već smatra da je svako odgovoran za svoju finansijske situaciju.

"Teniserke nisu saglasne i ne žele da plaćaju 600 ili 700 ostalih teniserki. Složile su se jednoglasno i ja sam saglasna sa tim. Mislim da bi trebalo da budu ista pravila za sve, iako sam ja uvek na pravednoj strani. Ako Grend slem daje novac, onda bi novac trebalo da dobijaju teniserke koje igraju na Grend slemu. Ukoliko ne uspeš da se kvalifikuješ na najveći turnir, onda svejedno nećeš dobiti ništa. Neko ko nije u prvih 500 zaradio bi više novca nego neko ko jeste. Zaradili bi više novca nego što bi igrama za godinu dana", objasnila je Krunićeva i poentirala.

"Ako je teniser godinama među prvih 500 i ne može da priušti trenera, onda je jasno da je u problemu. Svi teniseri su prošli kroz to", poručila je Aleksandra Krunić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track