NADAL OTVORENO: Bilo mi je drago kada je Đoković izgubio od Federera, osećao sam se dobro! (FOTO)
Foto: Profimedia

bez ustezanja

NADAL OTVORENO: Bilo mi je drago kada je Đoković izgubio od Federera, osećao sam se dobro! (FOTO)

Tenis -

Stric najboljeg španskog tenisera prisetio se dešavanja na Rolan Garosu 2011. godine

Dugogodišnji trener Rafaela Nadala i njegov stric Toni Nadal otkrio je da je uvek navijao protiv Novaka Đokovića. Iako Španac ima veliko poštovanje za najboljeg svetskog i srpskog tenisera, ne libi se da kaže ono što je osećao dok se brinuo o svom sinovcu.

foto: AP

Tako se Toni Nadal prisetio 2011. godine i polufinala Rolan Garosa, gde je Novak Đoković izgubio od Rodžera Federera. Bila je to sjajna sezona za Srbina, gde do Pariza nije znao za poraz.

- Kad smo 2011. došli na Rolan Garos, želeo sam da Đoković izgubi. To je jedina stvar koju sam hteo. Kad smo igrali u Rimu, video sam da igra bolje od Rafaela. A onda kad smo stigli u Pariz, znao sam da je Novak najbolji. Zato je za nas bilo dobro što je Federer pobedio Đokovića u polufinalu. To je bio divan meč jer je Federer dobio - otvoreno i bez imalo ustezanja rekao je Toni Nadal u razgovoru za Eurosport.

foto: Profimedia

Kako je Toni Nadal i predvideo, njegov pulen Rafa Nadal pobedio je Rodžera Federera u finalu Rolan Garosa (7:5, 7:6, 5:7, 6:1) i stigao do nove titule od neverovatnih 12 trofeja na pariskoj šljaci.

Kurir sport/Eurosport/A.R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track