VELIKI APLAUZ NOVAKU I NJEGOVOM TIMU!  Tipsarević oduševljen organizacijom turnira na Dorćolu: Tenis se vratio! VIDEO
Foto: Printscreen

prezadovoljan

VELIKI APLAUZ NOVAKU I NJEGOVOM TIMU! Tipsarević oduševljen organizacijom turnira na Dorćolu: Tenis se vratio! VIDEO

Tenis -

Janko Tipsarević govorio je tenisu nakon korone i njegovim impresijama sa Adrija tura

"Po mom mišljenju tenis će nastaviti u septembru, u nekom evropskom gradu, na šljaci, možda to čak bude i Rolan Garos, rekao je Janko.

Tipsarević je oduševljen organizacijom turnira na Dorćolu.

" Neverovatno je kako su Novak i njegov tim uspeli za ovako kratko vreme da organizuju turnir. Sve je perfektno, veličanstvena slika iz Beograda poslata je u svetu. Mnogi je zaslužan i Novakov kredibilitet da skupi ovakve igrače najednom mestu i veliki aplauz njemu i njegovom timu" istakao je Janko.

Njegovi planovi vezani su tenisku akademiju koju ima i koja do kraja godine treba da se proširi na još par svetskih destinacija u Kankunu u Meksiku, Šengenu u Kini, a u planu je otvaranje Akademije i u Berlinu i Tel Avivu.

Takođe na njegovim terenima u ponedeljakpočinje Šampionat Istočne Evrope gde će se 100 takmičara nadmetati punih šest nedelja.

Tipsrević kaže da se lako navikao na život posle karijere.

" Imao sam sedam povreda u poslednjih pet godina, tako da sam bio spreman za penziju, kroz smeh kaže Janko. Sad se ostvarujem u ulozi oca, prvo i drugo dete su mi najlepša stvar u životu, a veliku podršku i oslonac imam u supruzi Biljani."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track