prštalo je na sve strane

TIM POKORIO BEOGRAD: Krajinović nije imao snage za senzaciju u finalu (KURIR TV)

Tenis -

Austrijanac Dominik Tim savladao je Filipa Krajinovića u finalu Adria tura sa 2:1, po setovima (4:3, 1:4, 4:2)

Viđena je velika borba u duelu između Krajinovića i Tima! Srpski teniser je pružio odličan otpor Austrijancu i uspeo da meč odvede u treći set nakon dva osvojena brejka. Borio se Krajinović kao lav, međutim, iskustvo i kvalitet Tima bili su presudni ove večeri u Timovom pohodu ka trofeju Adria tura.

foto: Starsport©

Velika borba bila je u prvom setu, Krajinović je izgleda odlično na terenu! Oba tenisera suvereno su čuvala svoj servis i prvi set je otišao u taj brejk... iskustvo i smirenost Tima u taj brejku doneli su mu i prvi set na

foto: Starsport©

meču!

U nastavku duela Krajinović je odlično servirao i poveo sa 2:1 u gemovima. Filip je nastavio sa dobrom igrom i uspeo da oduzme servis Austrijancu. Imao je srpski igrač priliku da dođe do izjednačenja u setovima, međutim, Tim je bio pribram i uzvratio brejkom. Krajinović je i pored izgubljenog servisa napravio novi brejk i izjednačio rezultat u setovima na 1:1!

foto: Starsport©

Na startu trećeg oldučujućeg seta Tim dolazi do brejka i prednosti od 2:1! Do kraja duela Tim je sačuvao brejk prednosti i rutinski priveo meč u svoju korist.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track