DIMITROV JE PRŠTAO OD ENERGIJE, A VEĆ SUTRADAN JE IZGLEDAO BAŠ LOŠE! Malo poznati detalji o stanju Bugarina
Foto: Porofimedia

oglasio se hrvatski košarkaš

DIMITROV JE PRŠTAO OD ENERGIJE, A VEĆ SUTRADAN JE IZGLEDAO BAŠ LOŠE! Malo poznati detalji o stanju Bugarina

Tenis -

Hrvatski košarkaš Karlo Uljarević bio je u bliskom kontaktu sa zaraženim teniserom Grigorom Dimitrovim.

Košarkaši Zadra su sa teniskim zvezdama u petak igrali egzibicioni košarkaški meč. Među teniskim asovima koji su učetvovali u utakmici bili su i teniseri pozitivni na COVID-19 - Grigor Dimitrov i Borna Ćorić.

Hrvatski košarkaš Karlo Uljarević bio je u bliskom kontaktu sa njima, pa je prokomentarisao situaciju sa koronavirusom na Adria tour-u.

Uljarević tvrdi da je Dimitrov bio pun energije na toj utakmici, a da je već sutradan na teniskom terenu izgledao potpuno iscrpljeno.

"Taj dan, kada je igrao košarku, prštao je od energije, kao da je na osam Red Bulova. Već sledeći dan, na meču sa Ćorićem, bio je potpuna suprotnost. Baš je loše izgledao. Gledao sam na televiziji njegove mečeve i nikada nije izgledao tako telesno nemoćno", rekao je Uljarević za Večernji list.

Košarkaš Zadra kaže da će sada svi morati na testiranje.

"Za sada se osećam dobro, nemam nikakvih simptoma i nadam se da nisam zaražen, ali nikada se ne zna. Uostalom, bilo je tu rukovanja, 'bacanja koski', slikanja, pričanja. Očekujem da ćemo svi mi igrači Zadra, a zapravo i celi klub, nakon ovoga morati na testiranje".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track