LJUDI, MI NESTAJEMO, GOTOVO JE Srđan Đoković: Svi naši neprijatelji se hrane SRPSKOM NESLOGOM! Novaku je Srbija na prvom mestu!
Foto: RTS Printscreen, EPA/BIANCA DE MARCHI

zabrinut

LJUDI, MI NESTAJEMO, GOTOVO JE Srđan Đoković: Svi naši neprijatelji se hrane SRPSKOM NESLOGOM! Novaku je Srbija na prvom mestu!

Tenis -

Srđan Đoković, otac srpskog tenisera Novaka Đokovića, istakao je da su prvom reketu sveta na prvom mestu porodica i država Srbija.

U intervjuu za "Sputnjik" Srđan je rekao da Novaka zanima opšte dobro, a ne lični interes i da je najveći problem našeg društva što mnogi ne razmišljaju tako.

"Kada je su u pitanju njegov narod i zemlja, tu kompromisa nema. Apsolutno su kod njega i njegove porodice na prvom mestu država i nacionalni interes. To je nešto što se kod nas potpuno izgubili. Mi smo potpuno pogubljeni i ja ne znam dokle će ovo da traje, da je lični interes iznad nacionalnog. Dok je to tako, mi nemamo nikakve šanse za bilo kakav napredak. Ljudi, krajnje je vreme da se ujedinimo, jer se svi naši neprijatelji hrane srpskom neslogom i vrlo dobro znaju da uvek mogu da potkupe nekoga i da taj uruši sve ono za šta smo se kao narod i država borili. Krajnje je vreme da se nacija i narod vrate na prvo mesto, a da se lični interes baci u drugi plan. Jer, bez toga, nemamo nikakve šanse za opstanak. Ljudi, mi nestajemo, gotovo je", zabrinut je Srđan.

Novak Đoković, Srđan Đoković
foto: Beta/Branislav Božić

Đoković je istakao da je Novak pravo čudo, da ga je sam Bog poslao da pokaže svetu kakvi su Srbi zaista.

"Novak je jedno neviđeno čudo. On se pojavio u najgore vreme za Srbiju i srpski narod – u vreme bombardovanja, sankcija, nipodaštavanja i ugnjetavanja... Zamislite vi da dvadesetak najbogatijih zemalja na svetu bombarduje jednu malu Srbiju. U svim tim nedaćama pojavio se Novak, kao da ga je Bog poslao da pokaže da mi nismo genocidan narod, da mi nismo najgori na svetu, već da smo deo stare evropske civilizacije i da nemamo čega da se stidimo", kaže Srđan.

Otac najboljeg tenisera sveta ima jasnu poruku i za hejtere, koji koriste svaku priliku da udare na Novaka.

"Ceo svet, milijarde ljudi na svetu znaju da je on najbolji svih vremena i da je najbolji sportista ove i prošle godine – i? Ako oni misle da je nešto drugačije, neka misle, ali ogromna većina sveta, devet desetina sveta, misli drugačije. Ko misli da je ovo uspeh, a misli 97 odsto Srba i normalnog naroda na čitavoj zemaljskoj kugli, misli. Ko ne misli, neka ostane u blatu u kojem se nalazi", rekao je otac srpskog asa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track