NOVAKA STIGLE EMOCIJE ZBOG SINA STEFANA: Naslednik se, baš kao Nole, LUPAO PO GRUDIMA, ali tata nije uspeo da pobedi! VIDEO
Foto: Printskrin/Youtube

tužan

NOVAKA STIGLE EMOCIJE ZBOG SINA STEFANA: Naslednik se, baš kao Nole, LUPAO PO GRUDIMA, ali tata nije uspeo da pobedi! VIDEO

Tenis -

Novak Đoković nije uspeo da postane prvi najbolji teniser na svetu koji je trijumfovao u Beogradu. Ali ima nešto što mu je teže palo od samog poraza od Karaceva u polufinalu.

Činjenicu da je poražen u prvom meču koji je njegov sin Stefan odgledao od početak do kraja Nole je prilično emotivno doživeo, pa je tom podatku posvetio dobar deo svog izlaganja nakon meča.

- Prvi put da je odgledao ceo meč. Nisam uspeo da pobedim, ali tu je bila cela porodica, roditelji, braća... Ovakvi mečevi mnogo bole, ali mi je drago što sam imao svu porodicu uz mene. Deluje da je sin uživao, ali završnica nije bila idealna - iskreno je ispričao Nole, kome je mali Stefan s vremena na vreme "ukrao" slavu svojim zdušnim navijanjem.

Skakao je mali Đoković na tribinama, bodrio tatu iz sveg glasa, dizao ruke uvis, udarao se u grudi... Apsolutno sve je podsetio na Novaka i njegove karakteristične pokrete tokom mečeva. Zaista je bilo prelepo videti čistu dečju emociju pokraj terena na Dorćolu.

A Novak je onako šampionski već poručio da se okreće narednim izazovima, ali nije mogao da obeća da će se pojaviti i na narednom turniru u našem glavnom gradu:

- Nastavljam da radim. Rolan Garos je cilj, nadam se da ću uspeti da vežem nekoliko mečeva do tada. Ne znam da li ću igrati u Beogradu na drugom turniru. Želeo bih da igram, potrudiću se da budem tu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track