ĐOKOVIĆ ĆE ZAVRŠITI SA NAJVIŠE GREN SLEMOVA U ISTORIJI TENISA! Legenda "belog sporta" uz našeg Noleta
Foto: Starsport

atp

ĐOKOVIĆ ĆE ZAVRŠITI SA NAJVIŠE GREN SLEMOVA U ISTORIJI TENISA! Legenda "belog sporta" uz našeg Noleta

Tenis -

Legendarna Kris Evert govorila je o teniskim aktuelnostima, Rolan Garosu, ali i trci za najboljeg svih vremena, koja se vodi između Đokovića, Federera i Nadala.

Švajcarac i Španac trenutno imaju po 20 najvećih titula, dve više od trenutno najboljeg tenisera sveta, ali Evert veruje u Noleta.

"Novak trenutno ima 18 titula. Sigurno će on biti taj koji će završiti sa najviše Grend slemova. Dobar je na svim podlogama i mlađi je od rivala. Mislim da se sve zasniva na tome koliko ćete biti zdravi. Posle toliko godina na Turu... Ako bude mogao da igra još tri, četiri godine, sigurno će osvojiti bar još četiri ili pet GS titule", rekla je Evert.

Novak Đoković
foto: Starsport

Evert, ipak, tvrdi da je na predstojećem Rolan Garosu glavni favorit Rafa Nadal.

"U tri seta je ranjiviji, ali u pet ga je vrlo teško pobediti. Izdržljiv je toliko da može u svakom trenutku da igra tri, četiri ili pet sati", dodala je ona.

Federeru ne daje previše šansi u Parizu.

"Najbolja šansa će mu biti Vimbldon, gde su poeni kraći. Može da izlazi na mrežu. U poslednje vreme nije mnogo igrao i to je ono što me brine. Rodžer je izgubio instinkt, poverenje u sebe. Pre Vimbldona, srećom po njega, igraće nekoliko turnira i pokušaće da se vrati", zaključila je Amerikanka.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track