ĐOKOVIĆ NAKON PLASMANA U POLUFINALE SERBIA OPENA: Presudan faktor je bila publika!
Foto: Starsport

KONFERENCIJA

ĐOKOVIĆ NAKON PLASMANA U POLUFINALE SERBIA OPENA: Presudan faktor je bila publika!

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je presudan faktor u današnjem meču protiv Federika Korije bila publika i istakao da je zbog toga možda odigrao i najbolji meč ove godine.

"Igrati kod kuće je retkost za mene i ovo su posebne prilike u kojima pokušavam da uživam što više mogu. Mislim da su presudan faktor bili ljudi koji su danas došli, publila, hvala vam puno", rekao je Đoković posle meča.

"Kada sam juče dobio vest da će biti publike, totalno se raspoloženje promenilo. Dobio sam dodatni motiv i zaigrao možda i najbolji meč ove godine", dodao je najbolji teniser sveta.

Djoković se plasirao u polufinale ATP turnira u Beogradu pošto je pobedio Argentinca Federika Koriju sa ubedljivih 6:1, 6:0.

Novak Đoković
foto: Starsport

On će u polufinalu igrati protiv pobednika meča Dušan Lajović - Andrej Martin.

Upitan koliko prisustvo navijača na tribinama može da utiče na njegove rezultate u nastavku sezone, Đoković je rekao da jedino želi da uživa u današnjem danu.

"Ne možemo da li će biti publike ili ne, u Parizu će biti oko 20 odsto kapaciteta stadiona.... na drugim turnirima manje ili bez publike. Neizvesno je, kao i sve što se dešava u poslednjih 15 meseci, ne znate šta će sutra da se dogodi", rekao je Đoković.

"Pokušavam da budem u sadašnjem trenutku i da zaista uživam u ovome što mi je dato. Zahvalan sam na ovom danu i nadam se ću vas sve videti sutra", zaključio je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track